Imingens Pn Vegas

Flott stand på Vegas

 

Kreklingrabben`s Kirah har hatt løpetid  og er blitt parret med Imingens Pn Vegas nå de siste dagene av oktober 2014.  Vegas er en  meget lovende, vakker unghund med et flott og herlig gemytt, sterk søker og en veldig bra viltfinner.

Jaktprøve: 2UK, 2UK,1UK,1UK,1UK

Utstilling: Exellent, 3 Konk.

Vi har stor tro på denne kombinasjonen da disse linjene har vist seg å gi gode familie- og jakthunder med  godt gemytt. Flotte revieringer med  god kontakt på høyfjell og i  skogen. Jakthunder som er lett  dresserbare, som også førstegangs hundeeiere får til. 

Vegas og Kirah er begge fri for CLAD, PRA (Rcd1) og PRA (Rcd 4).

Valpene ventes født i slutten av desember og  leveres med kjøpekontrakt, ID-merket, registert i NKK og veterinærattest. 8 uker gamle er valpene klare for sine nye hjem.

 

 

 

 

Stamtavle Kirah og Vegas

Kombinasjonen Kirah og Vegas betyr at vi avlsmessig får en svak grad av linjeavel. Innavelsprosenten ved 6 genrasjoner blir 4,252%. DK JCH DK UCH Aldo står for 3,125%. Samtidig finner vi igjen de danske linjene på mor-og far siden.
Aldo har gitt mange gode avkom. Den mest kjente er Sa Lollipop. Hun ble vinner NM vinter 07, nr to SM m/res.cacit, Norsk/Svensk Jaktchampion, Norsk Utstillingschampion.

Gladmelding: valper på gang :) 5 ukers drektighet.

Kreklingrabbens Kirha er en snill og glad familiehund med et herlig gemytt.
Hun er lettdressert og jaktmessig var hun tidlig ute med et godt utviklet standinstinkt. Kirah kan vise til en viltfinner index i UK på 113. Hun er jaktpremiert med 1.UK og 2.AK. Eksteriørmessig er hun riktig bygget, på utstilling på Lillehammer fikk hun 1.BK 2.BKK 
Vi har hatt mange fine jaktopplevelser i fjellet.

Kirah med tydlige tegn på drektighet 29.11.2014

Kirah i flott positur ved Øvstdalsfossen

6 ukers drektighet og i fin form 6.12.2014

Vi teller ned til vintersolverv og valpefødsel og venter spent på antall valper og fordelingen av kjønnene.